RIKKE HARSHEIM

Smykkene snakker for seg selv.

RIKKE HARSHEIM


Rikke Harsheim startet som gullsmedlærling da hun var 16 år, tok svennebrevet i 1981 og mesterbrev i 1985. Deretter gjennomførte hun en gemmologiutdannelse ved universitetet i Oslo før hun studerte design to år i København. Siden den gang har Rikke drevet sitt eget firma og designet smykkene selv.

Rikke Harsheim designes og produseres i Norge, med materialer som gull, sølv og edelstener. Smykkene er eksklusive, personlige og unike. De håndlagde smykkene har en kombinasjon av mystikk og frodighet, og er fulle av detaljer som står i kontrast til hverandre. De har et unikt design man kan glede seg over livet ut. Stenene som brukes i smykkene er ametyst, topaz, granat, peridot, rhodolite, citrine, rubin og quartz.

Med en rik gullsmed tradisjon i familien har datter Marikken Harsheim etter 7 år i lære tatt over for smykkemerket. Hos Gullsmed Berglihn har vi et stort utvalg av Rikke Harsheim ringer og øredobber. Vi bestiller gjerne varene for deg og hjelper til å finne riktig ring mål. En full oversikt over produktene kan finnes på deres hjemmesiden. Vi har også mange smykkemerker i forskjellige stilarter Opro er også håndlaget her i Norge og Maanesten har et romantisk utrykk samtidig som også beholder det organiske utrykket.

 ”Med materialer som gull, sølv og edelstenerer smykkene eksklusive, personlige og unike.De håndlagde smykkene har en kombinasjonav mystikk og frodighet, og er fulle av detaljersom står i kontrast til hverandre. De har etunikt design man kan glede seg over livet ut”.
- Marikken Harsheim

GULLSMED BERGLIHN


På vår hjemmeside gir vi deg en liten smakebit av noen av bestselgerne fra Rikke Harsheim.  Se hele utvalget i vår forretning i Gyldenløvesgate 11. Benytt vårt kontaktskjema ved forespørsel.