JANNE FORMOE

Øyeblikk som skinner.

JANNE FORMOE


Høsten 2018 lanserte Janne Formoe i samarbeid med Pan Jewelry sin første kolleksjon. Denne smykke kolleksjonen var inspirer av de solfulle dagene man har langs brygga på Sørlandet. Smykke merket har videre utviklet seg og har kommet med moderne smykke enhver kan gi sin egen mening og historie.

Det å lage smykker har lenge vært en drøm for Janne Formoe. Som 17 åring var hun utvekslingsstudent på High School i USA og fikk utvikle en sølvring i kunstfag. Her måtte dun kjøpe inn råmaterialer, for så å forme ringen til hennes spesifikasjoner.

Smykker skal ikke bare være vakre å se på, kanskje de også bærer med seg en historie, eller du kan ha fått de av noen som betyr noe spesielt for deg. Hvert smykke er lagd med kjærlighet, men det er opp til deg å gi ditt smykke sin egen historie og symbolikk. Hele utvalget til Janne Formoe smykker finnes på hjemmesiden til PAN Jewelry. Hos Gullsmed Berglihn har vi et stort utvalg av disse produktene.


"Min første erfaring med smykkedesign fikk jeg som 17-åring på high school i USA. Her designet jeg en ring, som ble starten på en hemmelig drøm om å skape min egen smykkekolleksjon. Hvert smykke er lagd med kjærlighet og er en perfekt gave til deg selv eller noen du bryr deg om. Det blir opp til deg å gi ditt smykke sin egen historie og symbolikk."
- Janne Formoe

GULLSMED BERGLIHN


På vår hjemmeside gir vi deg en liten smakebit av noen av bestselgerne fra Janne Formoe by Pan Jewellery.  Se hele utvalget i vår forretning i Gyldenløvesgate 11. Benytt vårt kontaktskjema ved forespørsel.