NORA MØRK

Smykker som passer inn i en aktiv hverdag.

NORA MØRK by GULLDIA


«Jeg går for Gull sammen med Gulldia» – Nora Mørk

Nora Mørk og smykke produsenten fra Arendal, Gulldia, startet sitt samarbeid i 2019. Når de hadde sitt første design møte om smykke kolleksjonen tok Nora Mørk med seg sine personlige smykker. I dette samarbeidet var det viktig for Nora Mørk at smykkene skulle representere henne som menneske og som håndball spiller. Med to viktige designinspirasjoner, håndballkarriere og arve smykker, ble de første smykkene utviklet. Smykkene er designet for å passe inn i en aktiv hverdag, så de kan styles både til fest og til treningstøy. Derfor ser vi smykker som representer hennes håndball karriere, i tillegg til smykker som representerer arve smykkene. I bildet under ser vi bestselgere som alle håndballjenter trenger, nemlig et håndballanheng.

Hos gullsmed Berglihn finnes et utvalg av Nora Mørk sin smykkekolleksjon som er produsert i forgylt sølv. På hjemmesiden til Gulldia finnes en oversikt over alle smykkene til Nora Mørk. Vi i Gullsmed Berglihn bestiller gjerne smykkene vi ikke har på lager til deg.

 


  • Byliv- Berglihn og Nora Mørk- Byliv

GULLSMED BERGLIHN


På vår hjemmeside gir vi deg en liten smakebit av noen av bestselgerne fra Nora Mørk by Gulldia.  Se hele utvalget i vår forretning i Gyldenløvesgate 11. Benytt vårt kontaktskjema ved forespørsel.