GULLSMED BERGLIHN


"God kvalitet er det viktigste kriteriet for oss. Pris og kvalitet må også henge fornuftig sammen."
 

— Svein Berglihn

VÅR HISTORIE


Berglihn er en familiedrevet gullsmed med lange tradisjoner i Kristiansand sentrum, drevet gjennom generasjoner. I dag er butikken drevet av Svein Berglihn, etter hans fars oppstart av forretningen i 1971. Med fokus på norske og nordiske merkevarer tilbyr vi et bredt sortiment av vakre smykker og bunad sølv.

Hos oss finner du en rekke ulike merker for enhver smak; Maanesten, Rikke Harsheim, Sandberg Sweden, Janne Formoe, Maria Black og Opro emalje for å nevne noen. Vi følger stadig med på utviklingen og fornyer oss med spennende nyheter med jevne mellomrom. Stor eller liten gave, her kan du velge i et stort utvalg av smykker og et av Kristiansands største utvalg i håndlaget bunadsølv til bunader fra Agder, Setesdal og Telemark. På forespørsel kan vi skaffe sølv til nesten alle landets bunader.

Vi har spesialisert oss på forlovelses- og gifteringer, og kan hjelpe deg med å finne en helt spesiell ring. Vi ønsker å gjøre drømmen til virkelighet og gjør vårt ytterste for at du eller dere skal finne drømmeringen. Få ditt eget design fra våre erfarne gullsmeder, eller få hjelp til reparasjon og vedlikehold av dine smykker.

Hos oss får du personlig service og hjelp til å finne fine gaver til alt fra dåp og konfirmasjoner til bryllup og bursdag. Vi etterstreber å gi våre kunder inspirerende og gode opplevelser både på nett og i butikk.

GULLSMED BERGLIHN


Vi er stadig på jakt etter nye nordiske merkevarer. Har du spørsmål eller forslag, ta gjerne kontakt!

Åpningstider

Man, Tir, Ons, Fre: Kl 10-17
Tor: Kl 10-18 og Lør: kl 10-16

Gyldenløvesgate 11, 4611 Kristiansand

egil@berglihn.no

+47 380 23 878


KONTAKTSKJEMA