TYRIHANS

TYRIHANS


Tyrihans har i over 25 år produsert tekstiler av høy kvalitet. De er opptatt av å beholde den norske kulturarven ved å gjenskape stoffer, skjerf, sko og andre produkter som tilhører vår kulturkrets. Tyrihans produserer i naturens egne fiber som ull, silke, lin og bomull for å sikre den beste kvaliteten. Bunad skjerfene er deres mest populære produkter, de kommer i et mangfold av farger og mønstre. Sortimentet til Tyrihans er i stadig utvikling, både når det kommer til farger og mønstre. Kom innom Gullsmed Berglihn i Kristiansand for vårt utvalg av silkeskjerf. Vi hjelper gjerne med å finne silkeskjerfet med riktig farge mønster til deg og din bunad.

Hos Gullsmed Berglihn har vi en rekke tyrihansprodukter som er egnet til alle bunadene og festdraktene vi har i Norge. På hjemmesiden til Tyrihans finnes alle deres produkter, og de bestiller vi gjerne inn til deg. Vi hos Gullsmed Berglihn mener Tyrihans har de beste bunadskoene på markedet, både til damer og herrer. Disse skoene er designet ut fra historiske modeller som har en god passform til foten og laget av den beste skinnkvaliteten.

Wienersjalene er produsert i en ull og silke blend og kommer i mange farger og mønstre. Vi har et stort utvalg av disse i butikken vår i Kristiansand.

Gullsmed Berglihn har siden begynnelsen fokusert på Nordiske merkevarer og dette gjenspeiles i Bunad sølvet vi selger i butikken vår. Folke Helle produserer tradisjonelt filigrans sølv til bunadene her i Agder, utforsk sortimentet til Folke Helle her.

På vår nettside viser vi våre favoritter fra Tyrihans, besøk vår butikk i Gyldenløves gate 11 for hele vårt sortiment av tilbehør til bunad.