SANDBERG

SANDBERG

Skilpadden symboliserer et langt og lykkelig liv.

SANDBERG


Det hele startet i 2000 da Staffan Sandberg bestemte seg for å utfordre den ellers tradisjonelle smykkebransjen. I et bevisst forsøk på å lage smykker som vil være verdsatt for livet, investerer Sandberg tid og omtanke i utviklingen av dem. I stedet for å forevige og delta i den sesongmessige strukturen til moteindustrien, er stykkene en del av en stadig utviklende designfamilie, beregnet på å bæres sammen og sakte samles.

Smykkemerket er anerkjent av den enkle håndtegnede skilpadden. Det gjenspeiler lekenheten som kjennetegner merkevaren. Smykkene til Sandberg er laget for å vare livet ut og til å gis videre til de neste generasjonene. Smykke kolleksjonene utforsker samspillet mellom tidløs eleganse og luksuriøs modernisme. Den bærekraften og enkelheten man finner i arvede smykker omtolket til en moderne bruker.

Ved siden av kvalitet er bærekraft en av hovedpilarene i virksomhet. Grunnlaget for dette er å holde produksjonen lokal og minimere miljøpåvirkningen. Sandberg er veldig stolte av å si at alle smykkene er håndlaget i Sverige av 100 % resirkulert gull, sølv og etisk fremskaffede diamanter. Materialene er solide, men formene er sensuelle, lette og morsomme. Alt er designet og produsert på eget verksted, i Sverige.

Hos gullsmed Berglihn har vi plukket ut våre favoritter og de har vi i butikken. Om det er behov bestiller vi smykker fra hele sortimentet. Hele kolleksjonen er å finne på Sandberg Sweden sine hjemmesider. Liker du det røffe organiske uttrykke til Sandberg er det norsk produserte smykkemerket Annevera et godt alternativ.

GULLSMED BERGLIHN


På vår hjemmeside gir vi deg en liten smakebit av noen av bestselgerne fra Sandberg.  Se hele utvalget i vår forretning i Gyldenløvesgate 11. Benytt vårt kontaktskjema ved forespørsel.