SANDBERG

SANDBERG

Skilpadden symboliserer et langt og lykkelig liv.

SANDBERG


Det hele startet i 2000 da Staffan Sandberg bestemte seg for å utfordre den ellers tradisjonelle smykkebransjen. I et bevisst forsøk på å lage smykker som vil være verdsatt for livet, investerer Sandberg tid og omtanke i utviklingen av dem. I stedet for å forevige og delta i den sesongmessige strukturen til moteindustrien, er stykkene en del av en stadig utviklende designfamilie, beregnet på å bæres sammen og sakte samles.

Smykkemerket er anerkjent av den enkle håndtegnede skilpadden. Det gjenspeiler lekenheten som kjennetegner merkevaren. Smykkene til Sandberg er laget for å vare livet ut og til å gis videre til de neste generasjonene. Smykke kolleksjonene utforsker samspillet mellom tidløs eleganse og luksuriøs modernisme. Den bærekraften og enkelheten man finner i arvede smykker omtolket til en moderne bruker.

Ved siden av kvalitet er bærekraft en av hovedpilarene i virksomhet. Grunnlaget for dette er å holde produksjonen lokal og minimere miljøpåvirkningen. Sandberg er veldig stolte av å si at alle smykkene er håndlaget i Sverige av 100 % resirkulert gull, sølv og etisk fremskaffede diamanter. Materialene er solide, men formene er sensuelle, lette og morsomme. Alt er designet og produsert på eget verksted, i Sverige.

Hos gullsmed Berglihn har vi plukket ut våre favoritter som du finner i butikken nå. Om ønskelig skaffer vi gjerne produkter fra hele sortimentet. Hele kolleksjonen er å finne på Sandberg Sweden sine hjemmesider.

GULLSMED BERGLIHN


På vår hjemmeside gir vi deg en liten smakebit av noen av bestselgerne fra Sandberg.  Se hele utvalget i vår forretning i Gyldenløvesgate 11. Benytt vårt kontaktskjema ved forespørsel.