SALT

SALT

"Naturen inspirerer meg, det er uforståelig hvor perfekt den fungerer. Alt har sin plass. Det er vakkert”.

SALT


Salt ble grunnlagt i 2015 av smykkedesigner Tone Berglihn. Smykkene er designet og produsert i Norge. Bærekraft og lokal produksjon er kjerneverdiene for merkevaren, og alle produktene er nøye utvalgt til smykkekolleksjonen.

Salt omfavner ærligheten og upretensiøsiteten til en eksperimentell og intuitiv metode med fokus på håndverk og materialer av høy kvalitet. Salts minimalistiske produkter er laget av naturlige materialer som sterlingsølv, steiner og saltvannsperler.

Salt representerer tidløshet, og gjenspeiler min kjærlighet til kvalitet, mystikk, særegne gjenstander, og barndommens minner, så vel som min fascinasjon for havet. En verden opp ned. Dette stedet hvor alt er stille, fylt med en slags tomhet. Et sted der tiden ikke eksisterer slik vi kjenner den.

– Tone Berglihn

Jeg liker å tro at smykker er moderne, samtidig som de refererer til glemte tider, hvor hvert smykke er en liten skatt som vil vare i flere generasjoner om du tar godt vare på den
- Tone Berglihn

GULLSMED BERGLIHN


På vår hjemmeside gir vi deg en liten smakebit av noen av bestselgerne fra Salt.  Se hele utvalget i vår forretning i Gyldenløvesgate 11. Benytt vårt kontaktskjema ved forespørsel.