RIKKE HARSHEIM

RIKKE HARSHEIM

Smykkene snakker for seg selv.

RIKKE HARSHEIM


Rikke Harsheim startet som gullsmedlærling da hun var 16 år, tok svennebrevet i 1981 og mesterbrev i 1985. Deretter gjennomførte hun en gemmologiutdannelse ved universitetet i Oslo før hun studerte design to år i København. Siden den gang har Rikke drevet sitt eget firma og designet smykkene selv.

Rikke Harsheim designes og produseres i Norge, med materialer som gull, sølv og edelstener. Smykkene er eksklusive, personlige og unike. De håndlagde smykkene har en kombinasjon av mystikk og frodighet, og er fulle av detaljer som står i kontrast til hverandre. De har et unikt design man kan glede seg over livet ut. Stenene som brukes i smykkene er ametyst, topaz, granat, peridot, rhodolite, citrine, rubin og quartz.

Med en rik gullsmed tradisjon i familien har datter Marikken Harsheim etter 7 år i lære tatt over for smykkemerket. Hos Gullsmed Berglihn har vi et stort utvalg av Rikke Harsheim ringer, øredobber og smykker. Vi bestiller gjerne varene for deg og hjelper gjerne med å finne riktig ringstørrelse. En full oversikt over produktene kan finnes på hjemmesiden til Rikke Harsheim.

 

”Med materialer som gull, sølv og edelstener
er smykkene eksklusive, personlige og unike.
De håndlagde smykkene har en kombinasjon
av mystikk og frodighet, og er fulle av detaljer
som står i kontrast til hverandre. De har et
unikt design man kan glede seg over livet ut”.

- Marikken Harsheim

GULLSMED BERGLIHN


På vår hjemmeside gir vi deg en liten smakebit av noen av bestselgerne fra Rikke Harsheim.  Se hele utvalget i vår forretning i Gyldenløvesgate 11. Benytt vårt kontaktskjema ved forespørsel.