Reparasjon og service galleri

REPARASJON

Våre gullsmeder og verksteder utfører et bredt utvalg av tjenester på smykker. Reparasjon, Nye stener, Spesialdesign og Gravering

GULLSMED BERGLIHN


Vi er stadig på jakt etter nye, spennende leverandører. Har du spørsmål eller forslag til nye leverandører eller merkevarer du ønsker i våre butikken, ta gjerne kontakt!

Åpningstider

Man, Tir, Ons, Fre: Kl 09-17
Tor: Kl 9-18 og Lør: kl 10-16

Gyldenløvesgate 11, 4611 Kristiansand

egil@berglihn.no

+47 380 23 878


KONTAKTSKJEMAREPARASJON/ SERVICE

SERVICE

Stor eller liten jobb, vi hjelper deg gjerne! Besøk oss i forretningen for å få vurdert omfanget av arbeidet. Ved behov gir  vi en forhåndspris og estimert leveringstid.

REPARASJON/ SERVICE


Trenger du en oppgradering av dine smykker eller ønsker du å lage et nydelig smykke? Vi har erfarne gullsmeder som kan hjelpe deg.

SPESIALDESIGN


Er du på jakt etter ditt helt spesielle drømmesmykke? Berglihn har god erfaring og dyktige gullsmeder som kan hjelpe deg med å få laget akkurat det smykket du alltid har drømt om.

Moderne kjærlighet betyr:

du definerer din kjærlighet, vi designer ringene til å feire den. Enten du feirer et forhold eller en personlig milepæl, er våre ringer en påminnelse om betydning, individualitet og kjærlighet av alle slag.

REFATTING AV STEINER


Behov for nye stein i smykke? Vår erfarne gullsmed hjelper med fatting av sten i ulike type smykker.

GRAVERING


Et gravert smykke eller klokke kan ha en helt spesiell betydning

Smykk dine hender

Hånden har lenge vært tenkt som en strømkilde, forvandler usett energi til formens verden. Det latinske ordet for manifestasjon er dannet rundt ordet manus som er det latinske ordet for hånd.

KONTAKTSKJEMA