Opro emaljesmykker

OPRO

Norsk håndverk og kvalitet i fokus.

OPRO Emaljesmykker


Opro er et av Norges eldste emaljeverksteder og viderefører de gode Norske håndverkstradisjonene med sine håndlagde smykker. Derfor er emaljesmykkene til Opro rike på tradisjon og med sitt gode design er dette smykker som er stilrene og tidløse. På bakgrunn av dette har Opro stor interesse for redesign og videreutvikling av kolleksjoner. Som en motpol til bruk- og kast syntomer bruker Opro sitt klassiske designe fra gamle smykke modeller og videreutvikler de slik at de passer inn i dagens motebilde. Emaljesmykkene kommer i mange farger, så det sortimentet som vises her på nettsiden eller i butikk er bare en brøkdel av hva som kan produseres. Fargekartet til Opro sine produkter finner man her.

Opro legger stor vekt på solid håndverk og kvalitet bak hvert enkelt smykke. Produksjonen skjer i Norge, for emalje krever mye kunnskap og erfaring. Derfor er det Opro sitt eneste alternativ å beholde produksjonen i Norge. Dette gir de mulighet til å gjennomføre spesialarbeid og restaurering innen emalje smykker. Kom innom med dine gamle emaljesmykker for å gi de et nytt liv, eller kom med ideer til smykkedesign for å fremme din stil.

Hos gullsmed Berglihn har vi et utvalg av Opro sine produkter, vi bestiller gjerne smykkene for deg. Er du på jakt etter annen norskprodusert design er Annevera og Rikke Harsheim gode alternativer.

GULLSMED BERGLIHN


På vår hjemmeside gir vi deg en liten smakebit av noen av bestselgerne fra Opro.  Se hele utvalget i vår forretning i Gyldenløvesgate 11. Benytt vårt kontaktskjema ved forespørsel.