MAANESTEN

MAANESTEN

Et lekent og sofistikert uttrykk som følger trendene.

MAANESTEN


Det danske smykkemerket Maanesten ble grunnlagt i 2010 av smykkedesigner Lotte Callesen og kreativ leder Henrik Callesen. Siden den gang har smykke merket sprett seg ut over hele Norden og nå innover i resten av Europa. Smykkene har skulpturelle former, myke kurver og flytende linjer og er grunnlaget for de romantiske smykkekolleksjonene til Maanesten.

Maanesten sine kolleksjoner blir skapt i en flytende prosess. Inspirasjonen bak kommer ved å utforske, utfordre og se på hva som rører seg i den mystiske verden- og i oss selv. Kolleksjonen New Horizons, utforsker livets magiske reise og alle de uforutsigbare tingene som skjer når vi har et åpent tankesett. Maanesten er for alle – og til alle.

Smykkene er laget i forgylt og sølvfarget sterling sølv med edle stener og perler til. Dette gir hvert smykke et organisk særpreg som bare kommer av å bruke det naturen har produsert over tid. Smykkene er til å uttrykke selvet og de unike formene på smykkene kan bringe et helt antrekk sammen. Maanesten synes det er alltid en stor ære når alle typer mennesker adopterer dem og bruker dem til å uttrykke sin personlighet.

Hos gullsmed Berglihn har vi plukket ut våre favoritter fra smykkene til Maanesten. Det er selvfølgelig lov å bestille produkter vi ikke har inne eller om man trenger å endre størrelse på ringer. Om du lurer på sortimentet til Maanesten er det bare å gå inn på deres nettsider. Ser du etter er strammere formuttrykk er Maria Black et godt smykkemerke som kan gi deg det du leter etter. Både Janne Formoe og Nora Mørk by Gulldia har fargerike smykker i sesongens trendfarger.

GULLSMED BERGLIHN


På vår hjemmeside gir vi deg en liten smakebit av noen av bestselgerne fra Maanesten.  Se hele utvalget i vår forretning i Gyldenløvesgate 11. Benytt vårt kontaktskjema ved forespørsel.

 

Siste kolleksjon

Tilbehør