Hultquist Copenhagen

HULTQUIST COPENHAGEN


Hultquist Copenhagen har en historie som strekker seg over 40 år med tidløse og lekne smykker. I dag drives den familie eide smykkeselskapet av 2. generasjon Hultquist. Ida og Martin Hultquist har fornyet Hultquist til et ungt og fargerikt smykkemerke. Det lekende og lekre designet passer utmerket på sommerhalvåret, men vil også gi farge til de lange vinternettene.

Hultquist Copenhagen setter pris på god kvalitet og vakkert design, der en av hoved verdiene er rimelig luksus. Smykkene er lekne, feminine og inspirert av naturen, kunst, reise og arkitektur. Detaljene i smykkene er i fokus og dette kommer frem i hvert eneste produkt. Designet inviterer deg til å kombinere dem på forskjellige måter for å skape ditt eget uttrykk.

De håndlagde smykkene er produsert for å vare og skal brukes til hverdag og fest. Hultquist har en lang tradisjon for å lete etter naturlig skjønnhet og skape smykker som passer til mange forskjellige personligheter. Hvert smykke er håndlager og produsert i høy kvalitet av sterling sølv og belagt med 18 karat gull. Sølvet er ofte kombinert med ferskvannsperlerr, edelstener, glassperler samt cubic zirkona.

Gullsmed Berglihn har et håndplukket utvalg av våre favoritter i butikken som befinner i Kristiansand sentrum. Hele smykke sortimentet finnes på Hultquist sine hjemmesider.

GULLSMED BERGLIHN


På vår hjemmeside gir vi deg en liten smakebit av noen av bestselgerne fra Hultquist Copenhagen.  Se hele utvalget i vår forretning i Gyldenløvesgate 11. Benytt vårt kontaktskjema ved forespørsel.