HEIRING

HEIRING


Hering er en dansk familiebedrift som ble etablert av Frits Heiring i 1976. Med fokus på godt design og kvalitetshåndarbeid har Heiring forankret seg som et kvalitetsmerke med et stilsikkert formspråk. Hos Heiring er de stolte av at hvert smykke er noe spesielt på egen hånd. Produktene er produsert på verksted i Danmark av kvalifiserte og trente håndverkere. Dette gir hvert smykke et unikt design som varer lenge og vare i flere generasjoner. Heirings firma filosofi er at smykkene skal tale for seg selv, dette gjenspeiles i deres unike design. Et godt design krever skikkelig håndverk og dette vises i hvert av Heirings sine produkter. Når designerne blir inspirert til et nytt design skjer produktutviklingen på den tradisjonelle måten. Dette er gjenspeilt i Heirings design og kvalitets smykker.

Hele kolleksjonen til Heiring finnes på deres nettsider, hos Gullsmed Berglihn finnes et håndplukket utvalg av deres kolleksjoner og produkter. Kom inn for å prøve Heirings unike design og vi bestiller gjerne produktene til deg, dersom vi ikke har de inne.

Vi avslutter med et inspirerende sitat fra grunnleggeren Frits Heiring.

“Den største juvelen er i deg selv, ikke glem å la den skinne.”

GULLSMED BERGLIHN


På vår hjemmeside gir vi deg en liten smakebit av noen av bestselgerne fra Heiring Jewellery.  Se hele utvalget i vår forretning i Gyldenløvesgate 11. Benytt vårt kontaktskjema ved forespørsel.