DANIEL WELLINGTON klokker

DANIEL WELLINGTON

En moderne klassiker for enhver anledning

DANIEL WELLINGTON KLOKKER


Filip Tysander møtte tilfeldig den britiske herremannen med navnet Daniel Wellington på reise i Australia. Den plettfri og upretensiøse stilen til briten ble design grunnlaget for klokkene som har tatt verden med storm siden lanseringen i 2011. Daniel Wellington klokker er minimalistiske, klassiske og slanke.

Det brede spekteret klokker som tilbys av Daniel Wellington gjør det mulig for alle og finne den klokken som passer det personlige stiluttrykket. Klokkene kommer i et stort utvalg, alt fra dameklokker og herreklokker til klokker i sølv, gull og rosé farget stål. Uansett smak og behov har Daniel Wellington en klokke for deg, alt fra klassiske, stilige runde stålklokker til klokker med lærrem eller firkantede urverk. Alle disse klokkene tilbys i flere farger, størrelser og forskjellige design.

Det er lite som er så attraktivt som en stilig klokke i eksklusivt design rundt håndleddet. I dag er armbåndsuret mer enn noe som forteller tiden. Klokken er en del av stilen og antrekket ditt. Dette tilbehøret kan binde sammen og fremhever hele stilen din. Finn den klokken som representerer deg. En elegant og tidløs klokke kan ses på som en investering og bør eies av alle, både for menn og kvinner. Velger du en klassisk klokke blant Daniel Wellingtons sortiment kan den brukes til et stilig antrekk eller på kontoret.

Hos Daniel Wellington kjøper du en klokke som kan endres, du har nemlig mulighet til å bytte på klokkeremmen. Klokkeremmene kommer i ulike farger og materialer som f.eks lær, stål, metall og NATO-stoff. Klokkeutvalget er også mangfoldig og består av flere forskjellige typer armbåndsur, som keramiske klokker, automatiske klokker og aktivitetsklokker. Blant Daniel Wellingtons klokker finner du også klokker i flere ulike størrelser for både dame og herre. Uansett hvilken stil du liker, har vi hos gullsmed Berglihn din neste favorittklokke fra Daniel Wellington. Hele klokkesortimentet finnes på hjemmesiden til Daniel Wellington.

GULLSMED BERGLIHN


På vår hjemmeside gir vi deg en liten smakebit av noen av bestselgerne fra Daniel Wellington.  Se hele utvalget i vår forretning i Gyldenløvesgate 11. Benytt vårt kontaktskjema ved forespørsel.

 

Dameklokker

Herreklokker