byBIEHL

byBIEHL

Smykker med et delikat, tidløs og sofistikert design.

byBIEHL


Charlotte Biehl snakket med sine kolleger og venner, og de kom frem til at de savnet rimelige smykker av høy kvalitet. Så Charlotte bestemte seg for å utvikle et sofistikert, feminint, tidløst og personlig smykkemerke av høy kvalitet basert på dansk design. Det var i 2010 byBIEHL ble lansert og siden da har kvinner i flere land bruker de tidløse og personlige smykker fra byBIEHL.

ByBIEHL er stolte over å starte sin grønne reise og fra 2020 har de valgt å bruke 100% resirkulert gull og sølv i smykke kolleksjonene deres. De gir seg ikke her, hver dag jobber byBiehl med å gjøre produktene og prosessen mer bærekraftig. Dette innebærer bærekraftig smykkeesker og gaveposer. I tillegg til det interne arbeidet med å forbedre miljøavtrykket deres har de planten 50 000 ‘CO2 sultne’ mangrovetrær. Oppsøk hjemmesiden deres HER for å lese mer om de stegene de tar for en mer bærekraftig fremtid.

Hos gullsmed Berglihn finnes et utvalg av smykkene til byBIEHL, kom innom for å prøve deres produkter. Vi bestiller gjerne varer inn til dere om det ikke skulle være tilgjengelig i butikken. Under vises bilder fra to av de bestselgende kolleksjonene vi har inne, nemmelig together og what a beautiful world.

GULLSMED BERGLIHN


På vår hjemmeside gir vi deg en liten smakebit av noen av bestselgerne fra byBiehl.  Se hele utvalget i vår forretning i Gyldenløvesgate 11. Benytt vårt kontaktskjema ved forespørsel.

 

JUST LOVE


Alle byBiehl smykker er laget av 100% resirkulert gull og sølv.

TOGETHER


Ingen mann er en øy.
Faktisk er samvær det som gir mening til alt.
Kjærlighet, latter glede, holde hendene, dele øyeblikk …
Together-kolleksjonen er dedikert til “Oss”, sammen, for alltid.