ANNEVERA

ANNEVERA

Håndlaget sølvsmykker fra Tjøme. Inspirert av havet, skogen og plantene som spirer om våren.

ANNEVERA


Anne & Vera er eiere og designere av smykkemerket ANNEVERA. I 2017 tok de avsluttende svennebrev i gullsmedfaget, og samme året startet de opp sitt egent lille verksted på vakre Tjøme ved kysten av Vestfold. Her designer de og produserer hvert enkelt smykke for hånd. Anne og Vera er oppvokst på Hvasser, med havet som hage og skogen som friplass. Å være ute i naturen har vært en stor del av deres oppvekst, og de finner inspirasjon i de naturlige omgivelsene rundt seg. Den salte, kjølige sjøen, de dype skogene og plantene som spirer om våren.

De går sjeldent tomhendt hjem etter deres mangfoldige skogsturer. Anne og Vera plukker med seg nøtter, blader, kvister og bark med vakre detaljer som designinspirasjon til smykkemerke deres. Under vises tre av kolleksjonene deres sammen med inspirasjonsbildet til kolleksjonen. Disse er inspirert av bølger, spirer og kvister og det er tydelige samspill med det naturlige som blir oppdaget i naturen og deres organiske og tidløse design. ANNEVERA smykker har et tydelig samspiller med naturen, dette gir hele smykkemerket et minimalistisk og organisk formuttrykk. ANNEVERA design av høye kvaliteten passer utmerket som hverdag smykker og venninnegaver.

Hos Gullsmed Berglihn har vi et utvalg av deres vakre kolleksjoner. Hele utvalget fins på ANNEVERA sin nettside og vi kan bestille alle smykkene til vår butikk i Kristiansand.

GULLSMED BERGLIHN


På vår hjemmeside gir vi deg en liten smakebit av noen av bestselgerne fra Annevera.  Se hele utvalget i vår forretning i Gyldenløvesgate 11. Benytt vårt kontaktskjema ved forespørsel.

 

MONSTERA OG KLØVER

SPIRE

KVIST