MUSTHAVE by GULLDIA

Chic, Classic & Unikue smykker til kr 299,-

MUST HAVE by GULLDIA


Musthave by Gulldia er et trendy smykkemerke til kroner 299,- nok pr del. De har et stort, variert sortiment av smykker og ørepynt. Smykkene er laget av forgylt messing i høy kvalitet. Det som er bra med smykker i messing er at de holder på den forgylte fargen ved bruk. Stenene som er brukt i smykkene er cubic zirkonia som enten er blanke eller farget i alle regnbuens farger. Ørepynten er produsert med sølvstift, for de som er usikre på om de tåler messing. Ingen av smykkene inneholder nikkel.

Gulldia er en av Norges fremste smykkeprodusenter og har siden sin oppstart i 2014 kommet med smykker av høy kvalitet og med godt design. Gulldia Produserer blant annet smykkene til Nora Mørk som kan finnes her eller i vår butikk, Gullsmed Berglihn.

Hos gullsmed Berglihn finner dere et godt utvalg av Musthave sine produkter, hele sortimentet finnes på Gulldia sin nettside som vi gjerne bestiller til dere dersom vi ikke skulle ha din favoritt inne. Smykkene passer perfekt til venninnegave eller som en ekstra hilsen til seg selv. Smykkene kommer i forskjellig lengde og det er store muligheter for å gå med flere samtidig. Kom innom butikken vår, så hjelper vi til å finne nydelige kombinasjoner som passer deg og din stil. Gullsmed Berglihn har mange moderne og stilfulle merkevarer av høy kvalitet fra hele Norden.

GULLSMED BERGLIHN


På vår hjemmeside gir vi deg en liten smakebit av noen av bestselgerne fra Musthave by Gulldia.  Se hele utvalget i vår forretning i Gyldenløvesgate 11. Benytt vårt kontaktskjema ved forespørsel.